Skip to content

DONEREN

Stichting Behoud Twents Landschap

Wordt Donateur

Heel langzaam verdwijnt ons mooie Coulisselandschap. Stichting Behoud Twents Landschap is hard bezig om dit te voorkomen zodat wij, maar ook onze kinderen en kleinkinderen, de volgende generaties van deze prachtige natuur kunnen blijven genieten! Laten we samen zorgen dat dit prachtige stuk cultuurerfgoed behouden blijft.

Iets doen? Wordt Donateur!

Stichting Behoud Twents Landschap, SBTL, Ootmarsum, Vasse, Tubbergen, Dinkelland, Noaberkracht

Met jouw donatie help je persoonlijk mee aan het behoud van dit bijzondere gebied met zijn nu nog zeer diverse landschapselementen!

Ieder bedrag is welkom!! En je kan je zelfgekozen bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van de REGIOBANK Ootmarsum NL34RBRB0778117901 (ovv evt je naam) of vul het formulier hieronder in en we sturen je een tikkie voor het door jou gekozen bedrag (donaties zijn fiscaal aftrekbaar).

Mocht je meer info willen of een ander bedrag over willen maken of ons blijvend in welke vorm dan ook financieel willen ondersteunen? Stuur dan een mail voor info en alle mogelijkheden naar info@behoudtwentslandschap.nl.

Stichting Behoud Twents Landschap heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling), dwz dat wij ons nagenoeg geheel inzetten voor het algemeen belang!

Namens Stichting Behoud Twents Landschap en de natuur Dank!!

Doe een donatie